JAKTMARK

PAINTINGS


CUTOUTS


public art


>THE LEECH PARTY

EXHIBITION


>VARGFABRIKEN

EXHIBITION


>JAKTMARK

INSTALLATION


> levande arkiv

public art commission


> sånt som händer

exhibition


> gränsland

public art - installation


> beacon

exhibition


> du och vilken armé

installation


> den stora oron

exhibition


> VAD LETAR du efter

installation / exhibition


INFO

>CV

>STATEMENT

>CONTACT

>upcoming


JAKTMARK

installation

OLJA PÅ FORMSÅGAD MDF tredimensionella 

MARK: 122,5X122,5CM

FIGURER: CA 27X52X5CM

PORTRÄTT AV EN PLATS 2.0 NOT QUITE 2022


OM UTSTÄLLNINGEN

28 konstnärer har bjudits in till ”Porträtt av en plats 2.0” att arbeta med temat ”plats”, platserna valdes av konstnärerna själva och de har arbetat fritt med hur de vill gestalta den.


I utställningen finns en mängd olika material och medier bl.a. keramik, textil, måleri, ljud, trä, foto och performance. Bland platserna finns en farmor, en resa, en renovering, en höft, en gruva, en separation, en solnedgång, ett tvätteri, en jaktmark, ett inre rum, ett minne och många fler.

Under tiden fram till utställningen fick konstnärerna även svara på fyra frågor där svaren finns att se i ett samlat processarkiv i utställningen.


OM JAKTMARK


En installation med utgångspunkt imina egna barndomsminnen av jakt. Jag har aldrig jagat men haft jägare i min släkt. Mina minnen kommer från hur jag fick det beskrivet för mig. Hur jag såg spåren av jakt. Åt köttet och funderade kring hur det hamnat där. Jaktmark är som jag föreställde mig att det såg ut. Ett återskapande och ett sätt attnärma mig något jag aldrig var en del av.